ENVÄN.nu - Din kristna vän

Jourtelefon 0700 - 43 49 49 - Öppet dygnet runt

SATANS PLANER

Läs här ett tänkt rådslag som Satan håller för att förhindra de kristna och att Guds rike skall utbredas. Verkligen en tankeställare !

Satan kallade nyligen till en världsomfattande konferens för demoner för att kunna fånga upp den starka och växande kristna rörelsen;

I sitt inledningsanförande sade han:

Vi kan INTE hålla kristna borta från att gå till kyrkan. Vi kan INTE hindra dem från att läsa deras heliga bibel och få veta sanningen. Vi kan INTE ens hålla dem från att bilda en intim relation med sin Frälsare. Men när de får en stark relation med Jesus, så är vår makt över dem bruten. Så låt dem gå till sina kyrkor, låt dem få sin nattvard, men själ deras tid, så att de INTE har tid att utveckla en relation med Jesus Kristus . . .

Detta är vad jag vill att du ska göra, sade djävulen. Distrahera dem från att umgås med sin Frälsare och sysselsätt dem med andra viktiga sysslor, hela dagen lång !

Hur ska vi göra detta ? Skrek hans demoner.

Håll dem upptagna med icke väsentliga saker i livet och hitta på otaliga aktiviteter som uppehåller deras sinne, svarade han. Locka dem att spendera, spendera, spendera, och låna, låna, låna. Övertala deras fruar att arbeta heltid och mer därtill, och män att arbeta 6-7 dagar i veckan, 10-12 timmar per dag, så att de kan ha råd med sin tomma livsstil. Håll dem borta från att tillbringa tid med sina barn. Eftersom deras familjer då kommer att splittras, så kommer deras hem INTE att erbjuda någon vila från deras hårda arbete ! Överstimulera deras sinnen så att de INTE kan höra den stilla tysta rösten. Locka dem till att spela radio, lyssna på MP3 eller Cd-spelaren när de kör bil. Se till att TV:n, videon, cd-spelaren och deras datorer ständigt är påslagna i deras hem och se till att varje butik och restaurang i världen kontinuerligt spelar icke-biblisk musik. Detta kommer blockera deras sinnen och bryta deras förhållande med Kristus. Fyll soffbord med tidskrifter och tidningar. Fyll deras vardag med nyheter, 24 timmar om dygnet. Nedlusa deras bilkörning med radiomusik.

Låt deras brevlådor översvämmas av skräppost, postorderkataloger, tävlingar, och varje slag av nyhetsbrev, tjänster och falska förhoppningar .. Framställ smala, vackra modeller i TV och i tidningar så att deras män kommer att tro att yttre skönhet är det som är viktigt, så att de kommer att bli missnöjda med sina fruar. Håll deras fruar för trötta för att älska sina män på natten. Om de INTE ger sina män den kärlek de behöver, kommer de att börja leta på annat håll. Det kommer att splittra deras familjer snabbt! Låt dem återvända från sin semester utmattade. Håll dem för upptagen för att gå ut i naturen och reflektera över guds skapelse. Skicka dem till nöjesparker, sport evenemang, teater, konserter och filmer istället. Håll dem upptagen, upptagen, och upptagen! Och när de träffas för andlig gemenskap, engagera dem i skvaller och småprat så att de lämnar mötet med bekymrade samveten. Överhopa deras liv med så många goda anledningar, så att de INTE har tid att söka kraften från Jesus. Snart kommer de att arbeta i sin egen styrka, offra sin hälsa och familjer för den goda saken. Det kommer att fungera! Det kommer att fungera! Det är en bra plan!

Demonerna gick ivrigt iväg till sina uppdrag för att överallt stimulera kristna till att bli lite mer aktiva och mer stressade, så att de engagerar sig både här och där i så många olika sammanhang som möjligt.

Detta för att de ska få så liten tid som möjligt för Gud och deras familjer. Då har de INTE heller tid att berätta för sina medmänniskor om kraften i Jesus som kan förändra liv.

Frågan är Nu: har djävulen varit framgångsrik i sitt handlade ? Tänk efter! Du får själv vara domaren! Vidarebefordra detta budskap till andra (om du INTE är för upptagen) !

ENVÄN.nu

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)