ENVÄN.nu - Din kristna vän

Jourtelefon 0700 - 43 49 49 - Öppet dygnet runt

Hjälp de rumänska tiggarna i Borås

/rumanien1.jpg/envan-nu-foto1.jpg/rumanien2.jpg

De rumänska tiggarna i Borås behöver din hjälp.

Rumänska tiggare i Borås försöker bara överleva. Många har sjuka anhöriga hemma i Rumänien och har lämnat sina familjer för att samla in pengar till sina sjuka anhöriga.

Det är INTE mycket stöd de får av den rumänska staten. Exempelvis var det en mamma som bara grät - " Jag har ingenting att äta". Det var ett litet barn på tre månader också och en mormor.

De hade inget.

ENVÄN.nu har reagerat på tiggarnas utsatthet och engagerar sig för att hjälpa dem.

Målet är att ge varje Rumänsk tiggare i Borås varsin rumänsk bibel och samla in pengar, så de rumänska tiggarna kan ge pengar till sina behövande familjer hemma i Rumänien.

Pengar som de behöver till sina sjuka barn och för att ge barnen möjlighet att gå i skola så barnen slipper tigga i framtiden.

Du kan vara med och hjälpa rumänska tiggare med en gåva till ENVÄN.nu som går oavkortat till att ge varje rumänsk tiggare varsin rumänsk bibeln och att ge de rumänska tiggarna pengar till sina behövande familjer hemma i Rumänien.

Ge en gåva

Det går också bra att ge en gåva på ENVÄN.nu Bankgiro: 873-8817

Skriv ditt namn och e-post efter att du har gett gåvan, så får du ett gåvobevis via e-post.


(Lämna tom)

" Jag var hung­rig och ni gav mig att äta, jag var törstig och ni gav mig att dric­ka, jag var hemlös och ni tog hand om mig, jag var na­ken och ni gav mig kläder, jag var sjuk och ni såg till mig, jag satt i fäng­el­se och ni besökte mig.’

Då kom­mer de rättfärdi­ga att fråga: ’Her­re, när såg vi dig hung­rig och gav dig mat, el­ler törstig och gav dig att dric­ka? När såg vi dig hemlös och tog hand om dig el­ler na­ken och gav dig kläder? Och när såg vi dig sjuk el­ler i fäng­el­se och besökte dig?’

Kung­en skall sva­ra dem: ’San­ner­li­gen, vad ni har gjort för någon av des­sa mins­ta som är mi­na bröder, det har ni gjort för mig."

Matteus 25:35 - 40

Redo för nästa steg ? Klicka här

img267.jpg

Hjälp till att sprida info om rumänska tiggare situation i Borås. Sprid denna sida i sociala medier - Tack!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)